Arkivi për arsimin '’ kategori

Zbuloni më shumë rreth Apple iPhone i ri

1 Shk, 2012

Apple iPhone është më i ri nga 50 % Dizajni gatuar rreth produkteve substancave të rezultojë nga Apple. Gjasa për të përdorur treg 2.5G me të gjitha autentike, dhe tani ka të ngjarë të industrisë pa HDSPA apo edhe një digicam mirë mund të jetë e habitshme. Apple iPhone juaj është shumë e shumë unslayable. Kjo nuk do të marrë parasysh atë që disa të tjera prekje sistem i bazuar në celular lidhet priren të jenë të prodhuar dhe saktësi se si një tipar shumë më të pasur se ata janë, si dhe në vetëm atë rrjetet që ata punojnë, iPhone të veçantë është ende në mënyrë të konsiderueshme më të mirë. IPhone tuaj të re mund të jetë udhëheqës i qartë si për shumicën e të terren të thyer telefonin celular në dispozicion për shumicën e njerëzve. Ajo kombinon përdor standarde të një telefoni celular të ketë fitim i vërtetë shkoni online, si ju keni qenë në pc rregullt.

IPhone Apple aktual mund të jetë i transportueshëm fillestar, rrjet podium media që mundëson pothuajse çdo një, biznes, si edhe qeverisë federale për të bërë software markë të re. Dyqan Apple Aplikimi në fakt është shitur më shumë se një bucks miliona çdo ditë brenda aplikacionit të freskët. Telefoni i juaj është në mesin e Avaya e-X konsumatorët celulare që ofrojnë qasje të menjëhershme në mënyrë që celular zyra operacion telefonit. Setup thjesht kërkon blerjen Off xhiruar të jetë në gjendje për Mobile software leje kompjuterike, inkorporuar këto për të ekzistues tuaj Boss host bisedë Avaya, shkarkimit programin e, si edhe vënien në blerësin e e duhur. Aktual iPhone Apple është shumë më vjen nga ideal , megjithatë tregon një të ardhme të konsiderueshme të lehta Per mrekullueshëm Dhe user-friendly lidhje me konvergjencën, touch-sensitive, njësitë mobile lidhje.

Telefoni unë është një vegël të shquar. Me të vërtetë, disa njerëz negative atje mund trajtim ndrydhur kyçin e këmbës, si dhe mëdyshje në lidhje me mangësi të aftësive, por në anën rrokullisje, One.Some trilion njerëzit e duan iPhone shumë. Iphone juaj mund të jetë një fuqi bllokim të mbushura portativ që shoqërojnë një karakteristikave të cilësisë së lartë dhe gjithashtu mahnitshme duket. Kjo është një njësi bisedë me prekje rregullon. Iphone veçanti e re është si një ogur pak një që ka qenë e vendosur në rangun e pestë në lidhje me tre vjet, në fakt ajo është e do të thotë mëparshme absurde. I'da Duart Treo 700w Tre vjet më parë se mund të bëjë të gjitha gjëra që njerëzit të vazhdojë të jetë duke pritur, si dhe duke i kërkuar kompanisë Apple që lidhet me… Pikërisht si në botë mund të dalë me një të ri “smartphone” që mund të lidhet për të kaluar në kompjuterë (I use fitojnë për të kryer) që ju thjesht nuk janë në gjendje të kopje ose ngjisni ndoshta?

Iphone është vetëm për njësitë më të pritura në një kohë të gjatë. Historia mirë-krijuar Apple i përparimit ka krijuar parashikime pothuajse me temperaturë që ajo do të ndryshojë marketingut portativ dhe shitjet e komunikimit. IPhone i ri është pa dyshim një tjetër showpiece : ajo nuk ka marrë showpiece nga Macworld këtë vit që vjen. Megjithatë, nuk kanë markë shtypur në backside e tyre. Telefoni aktual unë është me të vërtetë një vegël inteligjente, së bashku me 13.Several trilion deklaruar në 2008, ajo është vetëm një pajisje që është grupet e sigurisë duhet të kuptojnë.

Nga 12 , 2011, faktet e vërteta rreth aktual Apple iPhone 5 mbeten të rralla. Kur firma ka plan për lirimin e mallin në pranverë përfshin vitin e ardhshëm, një argument është parashikuar duke u prodhuar gjatë për të filluar 4 Sezonet.

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone
 • wp socializer sprite mask 16px Find out about the New Apple iPhone

Frëngjisht Shërbimet SEO Sales Shkruani kopje dhe me cilësi të lartë editoriale me fjalë kyçe Gjuha vlefshme.

1 gusht, 2011

Kur Catalyst Sipërmarrësi ndërtojë faqen tuaj frëngjisht ata sigurohuni që përmbajtja web gjuhë është origjinale dhe ruan një vlerë të lartë. Kjo do ta bëjë më të lehtë për të tregtuar një faqe gjuhën me origjinal francez kopje SEO web. Search engines Gjuhësore do të marr faqen tuaj web dhe për të sjellë atë në radhët e mirë nëse

përmbajtjet janë francezë SEO optimizuar plotësisht. Shitjet kopje që Catalyst Sipërmarrësi inkorporojë në faqen tuaj duhet të jetë relevante dhe të vlefshme për audiencën tuaj Evropiane, në mënyrë që faqen tuaj te internetit do të merrni më shumë trafik në shënjestër nga publiku. Kur optimizuar faqen tuaj Gjuha e Sipërmarrës Catalyst e di se çfarë lloj i termave Ndërkombëtare e kërkimit klienti mund të kyç në mbi search engine. Me këto fjalë kyçe në përmbajtjen tuaj ju gjithashtu do të ndihmojë në fitimin e më shumë trafik.

Duke blogun tuaj në web faqen tuaj italiane mund të rezultojë në vizitorët të vijnë në faqen tuaj mbi një bazë të rregullt. Kjo do të gjenerojë një burim të besnike të konsumatorëve për ju dhe do t'ju japë më shumë mundësi për të promovuar produktet dhe shërbimet tuaja në Europë. Për të mbajtur lart këtë bazë të besnike të konsumatorëve që ju do të keni për të siguruar që web cilësi të lartë kopje është postuar në blogun tuaj dhe në të njëjtën kohë ajo duhet të përfitojnë audiencën europiane. Me këto përmbajtje me cilësi të blogerët të tjera ndërkombëtare do të reklamuar blogun tuaj dhe në kthim ju do të njihet si një ekspert në zonën tuaj industrisë. Mënyra më e mirë për të mbajtur blogun tuaj aktive është duke ofruar këshilla mbi produktet ose shërbimet, postimi mendimet e produkteve interesante dhe gjithashtu lëkundet nga gara. Kjo do të gjenerojë një rrjedhë mekanikisht me cilësi të lartë të trafikut në faqen tuaj spanjisht.

Marrja e faqen tuaj te internetit gjermane tej interaktive mund të sjellë në trafik të vazhdueshëm. Trafiku Periodike është e madhe dhe në të njëjtën kohë këta vizitorë të shpeshta gjithashtu do të sjellë më shumë vizitorë të reja në faqen. Shtimi Widgets, Forume, lojra dhe kuize në gjuhë të ndryshme, mund të ndihmojë në faqen tuaj te internetit për të gjeneruar më shumë trafik. Në kombinim me këto Sipërmarrësi Catalyst gjithashtu mund të kryejë konkurseve mujore për gjuhën dhe vendin në emër tuaj, e cila ekran fituesin me një çmim të vlefshme. Një mbështetje të fortë virale mund të jetë krijuar duke shtuar këto themele interaktive faqen tuaj te internetit.
Ngarje të trafikut ndërkombëtar online për ato kërkesat website ekspertizë të veçantë gjuhën SEO dhe nëse ju kontrollojnë atë që ju do të merrni përfitime të panumërta. Frëngjisht ose në një tjetër gjuhë trafiku gjenerues është një nga teknikat më vitale që duhet për të mësuar në lidhje me SEO marketingut. Ju do të duhet të përballet me rreziqe në fillim, por nuk duhet të merrni vënë poshtë nga ana e tyre. Duke vënë përpjekje jetike që të ketë sukses në internet spanjisht ose në gjuhën të ndryshme të marketingut faqen tuaj te internetit do të merrni rezultate të mëdha dhe inkurajuese.

Vendosni të emërojë Catalyst sipërmarrës profesionistëve SEO duhet të keni ndërmend të shkoni rrugës organike në Frëngjisht Shërbimet SEO. Për shembull, Shkrimtarët francezë tona ne linje artikull do të vënë faqen tuaj në faqet e gjuhës krye të rezultateve search engine së shumti nga paraqitja e njoftimeve për shtyp të cilësisë për të drejtorive të ndryshme të internetit në gjuhën dhe E-zines.

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.
 • wp socializer sprite mask 16px French SEO Services Write Your Sales Copy And High quality Editorial With Valuable Language Keywords.

Ofruesit Computer Repair Perfect Për Laptop Asistencës të Komunitetit

27 qershor, 2011

Largimi Malware ka filluar të bëhet vendimtare dhe praktikisht kushdo që operon disa lloj të kompjuterit, pavarësisht nëse ajo është si një PC në shtëpi apo arsye biznesi kupton plotësisht kërcënimin se viruset kompjuterike mund të sjellë. Thjesht hapjen e gabuar shtojcë e-mail ose duke përdorur programin e gabuar software mund të lëshoj shumë lloje të malware brenda sistemit tuaj dhe marrjen e një trojan shpesh do të thotë se kompjuteri juaj ose do të vijë për të ndalur një kërcëllimë ndaluar funksionimin ose.

Një rrezik edhe më i madh është gjithashtu e humbur të dhënat tuaja personale të rëndësishme të cilat nganjëherë Shuma për muaj apo edhe vite të punës ose ndoshta mund të jetë gjithashtu i pazëvendësueshëm fotografi ose video.

Natyrisht shumica e njerëzve do të duhet anti virus software të instaluar tashmë, por nëse kjo nuk është deri në datën ajo mund të jetë në thelb ishte e pakuptimtë. Ju mund të bëjnë të pamundurën heqjen e virusit veten, por nëse ju e dini se çfarë jeni duke bërë këtë mund të marrë një shumë kohë në shumë pak.

Shumica e ekspertëve kompjuter do të keni mjaft shembuj se si klient i vetë ndihmë ka shkaktuar probleme të mëtejshme kështu që duke përdorur një shërbim heqjen e virusit është ndoshta bast tuaj më të mirë. Ka mjaft disa arsye për këtë, por kjo është kryesisht për të siguruar punë është bërë si duhet në vendin e parë.

Në këtë kohë ka shumë varieteteve të ndryshme të viruseve që ju duhet të jetë në roje tuaj për të tilla si:

Viruset trojan. Trojans mund të pranverës në veprim menjëherë apo mund edhe të mbetet në gjumë derisa të shkaktuar. Kjo mund të jetë ditë,javë ose edhe muaj pas infeksionit fillestar. Trojans mund të jetë absolute dhe dëmtuesit si ju shpëtoj prej njëri-tjetrit mund të pop up kështu që të përpiqen dhe të kontaktoni një riparime kompjuterike kompani. Virus trojan heqjen është e nevojshme më shpesh se ju do të doja të mendoj.

Infeksionet Spyware. Kjo me të vërtetë është një lloj i virusit të internetit të cilat shpesh mbledh informacion në lidhje me zakonet e kompjuterit tuaj dhe shpesh do të vërtetë reroute ju për faqet e internetit që ju nuk keni anyintention të vizituar.

Malware Viruses.This është një emër gjenerik dhënë një mori e tërë e varianteve të virusit të niveleve të ndryshme të shqetësimit nga të sigurt në të dëmshëm. Personalisht edhe pse ju duhet të pyesë nëse ndonjë virus duhet të konsiderohen si të dëmshme.

Edhe pse nivelet e infektimit me kompjuter janë shumë të larta në realitet ajo ka marrë një shumë kohë dhe përpjekje ndonjëherë për të siguruar një PC të vetëm apo edhe një rrjet të biznesit është i siguruar plotësisht dhe të virusit të lirë deri në pikën që kompanitë dhe individët mund të bëhet mjaft blasà ©.

Megjithatë, në qoftë se biznesi juaj ka vuajtur ndonjëherë nga një infeksion në vazhdim ju do të keni përjetuar efektet e gjera gjera kjo mund të ketë, madje edhe deri në pikën që ju mund të përfundojë deri infektimin e sistemeve klientëve tuaj, si edhe!

Delegimi është duke u bërë gjithnjë e më e zakonshme për të biznesit në këtë ditë dhe moshë dhe në qoftë se ju jeni me fat sa të ketë një marrëveshje të mirëmbajtjes në internet atëherë ju mund të gjeni se kjo përfshin gjithashtu serverin e largët apo qasje kompjuter.

Shërbimet Online heqjen e virusit gjithashtu funksionojnë në një mënyrë të ngjashme dhe janë efekt kosto për përdoruesit e dy të biznesit dhe në shtëpi, si dhe. Një tjetër plus është se operatorët e mira gjithashtu ofrojnë një 24 orë shërbim i cili është veçanërisht e dobishme në qoftë se ju merrni një infeksion jashtë orarit të biznesit.

Mesazhi kryesor këtu është për të siguruar kompjuterin tuaj është e mbrojtur sa të jetë e mundur në vendin e parë. Që ju të mbani heqjen virus software tuaj të përditësuar mbi një bazë të rregullt dhe më në fund në qoftë se ju bëni dyshoni se ju keni një virus që ju të kontaktoni një profesionist heqjen virus ose mirëmbajtjen kompjuterike kompani për të siguruar sistemi i juaj është tërësisht i pastër.

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance
 • wp socializer sprite mask 16px Computer Repair Providers Perfect For Community Laptop Assistance

Mënyrat e ndryshme për të mësuar Microsoft Office

15 maj, 2011

Sot atje janë shumë apartamente zyre të ndryshme atje dhe disa prej tyre janë edhe të lirë. Por, Microsoft office mbetet njëri të ketë dhe është përdorur nga miliona njerëz në mbarë botën. Dhe duke u trajnuar në software të fundit duke përdorur Microsoft trajnimin e zyrës është bërë me vlerë për të përmirësuar aftësitë tuaja rinisë.

Në të vërtetë, ka shumë mënyra të ndryshme për të mësuar Microsoft Office. Dhe një nga mënyrat e tilla është që të marrë një kurs kolegji i cili mund të ketë një rrugë të certifikimit. Megjithatë, Problemi kryesor këtu është se ju nuk mund të merrni vëmendje personale që ju kërkojnë të konsumojnë informacion në mënyrë të duhur. Po ashtu, ajo mund të jetë i kushtueshëm dhe të udhëtimit të përfshirë. Megjithatë, ju nuk mund të jetë i sigurt se kursi trajnimi do të mbulojë çdo produkt në Microsoft Office suite e programeve ose se ajo do të mbulojë vetëm një program.

Si një alternativë që ju mund të shkoni dhe të blejnë libra të shtrenjta. Këto mund të jetë i rëndë në madhësi, si dhe të përmbajnë një shumë informacione të ndryshme që ju nuk keni nevojë të dini. Në të vërtetë, kur një version i ri i softuerit të paraqitet në treg ju jeni ballafaquar me një problem të pasurit për të dalë dhe për të blerë një tjetër libër. Në këtë rast më shumë para, kohë dhe përpjekje janë të përfshirë.

Një tjetër alternativë është që të shikojmë në trajnime online Microsoft Office. Në këtë mënyrë ju mund të jeni i sigurt se ju do të mësoni se çfarë keni nevojë dhe kur keni nevojë për. Ju mund lehtë të Rewind, pauzë ose të luajë përsëri çdo gjë që ju nuk ishin të sigurt në lidhje me. Po ashtu, nuk ka nevojë për të bërë hapësirë ​​bufe pasi nuk ka materiale për të blerë dhe ju me siguri nuk keni për të lënë shtëpinë tuaj për të studiuar.

Në të vërtetë, ju mund të jetë i ulur në një dyqan kafeje dhe të jetë i sigurt për të vazhduar mësimin tuaj. Ju duhet të jetë në kërkim për të mësuar të gjitha komponentët kryesore zyrë si Word, Outlook dhe Excel.

Nevojë për ndihmë me Trajnimi fjala microsoft zyra – Ky web site me Microsoft trajnimi zyra këshilla dhe ndihmë mund të jetë një që ju keni qenë në kërkim për.

Dhe disa këshilla të përgjithshme – sot teknologjive online ju jap një shans të vërtetë unik për të zgjedhur pikërisht ajo që ju duhet në kushte më të mira të cilat janë në dispozicion në treg. I çuditshëm, por shumica e njerëzve nuk e përdorin këtë mundësi. Në praktikë kjo do të thotë vërtetë se ju duhet të përdorin të gjitha mjetet e sotme për të marrë informacion që ju nevojitet.

Kërko Google dhe makina tjera të kërkimit. Vizitoni rrjetet sociale dhe të kenë një vështrim mbi llogaritë që janë relevante për temën tuaj. Shko tek forumet e ngrohtë dhe të bashkohet me diskutim në internet. E gjithë kjo do të ju ndihmojë për të ndërtuar një vizion të vërtetë të këtij tregu. Kështu, duke ju dhënë një mundësi të vërtetë për të bërë një vendim i mençur dhe të bukur të balancuar.

Dhe gjithashtu të nënshkruajë deri në RSS për këtë blog, sepse ne do të bëjmë më të mirë për të mbajtur përditësimin këtë blog me botime të reja në lidhje me Microsoft trajnimit zyra industri.

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office
 • wp socializer sprite mask 16px Different Ways To Learn Microsoft Office

Një Tiny Printer Travel-së që shet për kosto të ulët

17 Pri, 2011

Nëse jeni duke kërkuar për një printer i lirë portativ pa tel, secilin nga opsionet tuaja më të mira të ngjarë të jetë BJC-80 Printer Canon Portable. Njësitë përdoren janë shitur në Amazon për $90. Nëse BJC-80 është e drejtë printer celular për ju është një tjetër problem. Nëse e keni blerë një model të ri, këto blerja shtesë nuk do të kushtojë një marrëveshje e madhe. Lidhja skanimit është një IS-12 Color Photo Scanner fishek.
Disa të tjera janë pozitive Renia Modulation Teknologjia, ndërfaqet paralele si dhe infra të kuqe, ndarë ngjyra për përcaktimin e përmirësuar, një madhësi të madhe të shtypura të 7.5 x Katërmbëdhjetë inç, një 30-fletë tabaka pasqyrë, pigmentim i vërtetë i zarf, plus aftësia për të përdorur të lartë shkëlqim videon, letër foto, thjesht letër, dhe transparencies.


Destinuara për shpejtësi, BJC-80 mund të printoni deri në disa.

5 Faqet e çdo minutë e zezë dhe 2 Faqet e internetit në ngjyrë minutë. Për të marrë cilësinë e, vendim të shtypura mund të arrijnë deri në 720 x 360 dots çdo inç, i cili është që kanë të bëjnë mesatarisht për një printer udhëtimit modeste.

Unë shpresoj, Informacioni i mësipërm ju ofron me një ide më të mirë duhet të Canon BJC-80 është një alternativë e mirë për ju.

Laptopë, tableta pc, Mobile, pajisjet e lojrave, skanera dhe njësitë janë të gjitha bashkangjitur me valë të internetit dhe të Intranets pranë në mënyrë që të rriturit e rinj sot sillet si një komunitet të madh dhe personi që është edhe i tëri shumë dhe jeton një jetë të re hiper shpejtë. Ky artikull diskuton një nga këto arritje të shkëlqyer të mëdha teknologjike të kohës sonë, printer celular.
Printera Portable janë përdorur zakonisht nga njerëz që një udhëtim shumë dhe modelet nuk janë vetëm të kufizuara në këtë komunitet të biznesit, ata janë gjithashtu një sukses me studentët, Udhëtarët e dëfrim dhe zyrtarët e administratës. Kjo është për shkak se ka shumë lloje të printera të vogla transportable që fokusohen në nevojat specifike me karakteristika të veçanta të punës. Shitës udhëtimit do të jetë e pajisur me një printer pak handheld të jetë në gjendje për të shtypur fatura plus faturat. Pushuesit Leisure lidhur printera tyre transportable me netbooks të tyre dhe madje edhe direkt në e tij ose të saj kamerat digjitale të shtypura nga fotot dhe atlaset, ndërsa në lëvizje. Policia e trafikut Website janë dhënë të gjitha këto shoferët printer vëllai për mac të publikojë bileta tombol për legjislacionet e trafikut Breakers. Njerëzit e biznesit mund të artit të shkruar dosjet e tyre të marketingut, propozimet dhe borxhet në lëvizje me këto printera laser dhe të bëjë e tyre kryejnë të gjitha më efikas.
Lloji që do të përshtaten një individ i mirë është aspekt të ardhur deri të rëndësishme të lehtë printera, ata janë në dispozicion në forma aq të vogël sa në anën e dorës tuaj për ju në lidhje me madhësinë e të laptopë. Karakteristika një printer ka gjithashtu duhet të jetë një konsideratë, ajo ka shpejtësinë dhe etj res duhet të merren parasysh. Disa printera do të lidhet përmes teknologjisë Wi-Fi dhe printer lazer të tjera duhet të jetë i lidhur me një port USB për të miratuar komandat shtypura, ato specifikime të sakta lidhjes duhet të përcaktimit të kësaj printer keni blerë shtesë.
Çmimet për këto pajisje të teknologjisë së lartë printer janë njësoj të larta. Një normale printer portativ, të cilin e shtyp deri në madhësi A4, në colorations plota, upto 20 web faqe për minutë do të jetë i ngarkuar rreth $350.

Printera vogla lehtësisht të transportueshëm janë një bekim i vërtetë në shumë situata dhe janë gjithashtu një përfaqësim i madh i stilit tuaj të jetesës përkatës.

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost
 • wp socializer sprite mask 16px A Tiny Travel Printers That Sells For Low cost

Si për të mbrojtur kompjuterin tuaj nga viruset

11 prill, 2011

Kompjuteri juaj është infektuar me një virus? Definitely një eksperiencë shkatërruese! Mendojnë se si për të mbrojtur kompjuterin tuaj dhe ta sjellë atë përsëri në gjendjen normale të punës? Ju mund të konsultoni një online riparim kompani kompjuterike për heqjen mbështetjen e virusit. Nuk është një thënie e vjetër, “Parandalimi është më i mirë sesa një kurë.” Nëse ju shfletoj internet, kompjuteri juaj ka të ngjarë të merrni infektuar nga viruset, Spyware dhe objekte të tjera me qëllim të keq. Kështu, ajo është e mirë për të marrë masë paraprake e duhur në mënyrë që kompjuteri juaj mund të mbetet imune kundër viruseve.

Google përcjellëse virus dhe heqjen mjet ms virus janë vetëm disa nga llojet e ndryshme të programeve të keqe atje duke u përpjekur që të merrni në kompjuterin tuaj çdo herë që ju të hyni në. Mbledhja njohuri rreth viruseve është gjëja e parë që ju duhet të bëni të parë. Shfletoni internetin dhe të bëhet mirë-informuar rreth viruseve. Mëso për dallimin në mes të një virus, Spyware, Malware, dhe adware dhe të marrë masë paraprake e duhur. Ju duhet Windows Update rregullisht. Microsoft liron përditësime sigurie mbi një bazë të rregullt për të ndihmuar në luftën kundër viruseve përdoruesit. Kompjuter ku përditësimet e rregullta Windows-i nuk janë instaluar ata janë më të ndjeshëm ndaj sulmit virus.

Kjo është zgjidhja më e mirë për të instaluar software fuqishme antivirus në kompjuterin tuaj. Ka shumë programe të tilla software në dispozicion në treg. Ju mund të vini ndonjë prej tyre. Edhe ju mund të instaloni versionin e gjyqit para se të blesh një. Pothuajse të gjitha prej tyre ofrojnë një version falas. Instaloni programin dhe kontrolloni nëse ata janë përmbushjen e kërkesave tuaja apo jo dhe pastaj të blerë një version të plotë.

Në kohën e surfing internet, ajo është sugjeruar për të shmangur faqet e internetit që ju ofrojnë për të shkarkuar software të paligjshëm, referenca seksuale si screensavers falas, të çara ose serials. Eksplorimi këto faqet e internetit do të thotë që ju jeni duke kërkuar telashe.

Është e rekomanduar që të jenë të kujdesshëm, ndërsa hapjen email. Që ju të merrni email nga njerëz që nuk e dini nuk janë sugjeruar që do të hapen. Shumë herë, Hakerat dërgoni këto lloje e-mail. Këto veçori të bashkëngjitni skedarë email e cila është në fakt një virus. Shënoje këto email si spam në mënyrë që ata nuk vijnë në kutinë tuaj herën tjetër.

Për mbrojtjen më të mirë, ajo është sugjeruar gjithashtu që të mos përdorë kolegëve të kolegëve (P2P) programe file sharing. Morfej, Torrents, LimeWire, Bearshare, dhe Gnutella, etj. janë disa nga emrat më të dukshëm në këtë kontekst. Me ndihmën e këtyre programeve, Përdorues lehtë mund të shkarkoni fotografi nga përdoruesit e kompjuterit të tjera në të njëjtin rrjet. Problemi është, ndërsa shkarkimit ju zor se e dini se çfarë në të vërtetë ju jeni të shkarkimit derisa ta shohin atë në kompjuterin tuaj. Ajo mund të jetë se ju e keni shkarkuar një virus.

Ju duhet të mbani firewall të aktivizuara në kompjuterin tuaj. Sistemi operativ Windows ka një firewall inbuilt që bën punë. Ju gjithashtu mund të përdorni një e treta firewall programin e partisë për mbrojtje më të mirë. Zone Alarm, SonicWALL, etj. janë disa nga emrat më të dukshëm në këtë drejtim.

 

Share dhe Enjoy

 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses
 • wp socializer sprite mask 16px How To Protect Your Computer Against Viruses